Sovituselämys

Onnea kihlautumisen johdosta, on aika etsiä sinulle elämäsi tärkein puku!

Mieleesi tulee varmasti monia kysymyksiä pukuun liittyen, ei hätää meidän sovitusspecialisti auttaa sinua ja vastaa kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Saat Niinattaren tiimin apuusi koko hääprosessin ajaksi.
Hääpuvun suunnittelu ja valinta on aina iso juttu, jossa tunteet vellovat kovalla kohinalla. Se tiedetään hyvin Niinattaressa. Asiakkaalle halutaankin antaa kunnolla aikaa ja ammattilaisen apua.

Kuinka sovitukseen:
Sovitukseen kannattaan saapua avoimin mielin, rohkeasti kokeilemaan eri vaihtoehtoja. Sillä jopa puolet asiakkasitamme päätyy täysin eri malliin kun ovat etukäteen ajatelleet.
Sovituksessa sinun ei tarvite miettiä puvun kokoa, sillä kaikki puvut ovat tilattavissa sinulle sopivassa koossa. Mikäli olet päätymässä liikkeessä olevaan pukuun voit erikseen tästä mainita sovitusspesialistillesi niin hän osaa etsiä sinulle parhaimmat koot. Pukuihin on mahdollista tehdä muutoksia, 1-2 kokoa on helppo kaventaa ilman että lopputulos olisi huomattava. Myös nyöreillä saat lisää pelivaraa kokoon.
Suosittelemme vaaleita alusvaatteita sovitukseen.
Jokainen reagoi oikean puvun löytymiseen eri tavalla, joten ei kannata ottaa paineita miltä puvun löytymisen kuulusi tuntua. Pääasia on että puku tuntuu sinusta hyvältä ja näyttää sinun mielestäsi hyvältä. Sillä myös se mitä tunnet sisäisesti näkyy myös ulospäin. Älä siis anna makutuomareisesi vaikuttaa liikaa mielipiteisiisi.

Puvuista ja tilausajoista:
Valmistajillamme on pitkät toimitusajat, joten olethan ajoissa liikkeellä. Suosittelemme tekemään puku tilauksen n.7-9kk ennen hääpäivää. Jos tarvitset puvun nopeammin niin ei hätää, Niinattaressa on aina yli 1000 hääpukua ja kaikki puvut ovat aina myynnissä suoraan rekeistä.
Liikkeessämme on vaihteleva kokovalikoima -Koot 36-42. Meillä on myös kattava valikoima plus size pukuja -Koot 44-52. Valmistajillamme on tilattavissa koot 26-56 riippuen mallista.
Puvut tulevat meille valmistajilta standardi mitoilla ja miltein jokaista mallia täytyy hieman hienosäätää morsiamen omille mitoille. Ompelijoiden suositus muutostöille on 2kk.
Pukuihimme on mahdollista tehdä paljon muutostöitä. Esimerkiksi lisätä/poistaa olkaimia ja hihat, teettää nyöritys pukuun, avata tai nostaa pääntietä. Ompelutyöt ei kuulu puvun hintaan. Meillä on suuri verkosto hää-ja iltapukuihin erikoistuneista ompelimoista ympäri Suomea. Lue lisää kohdasta ompelimot.

Sovitusaika:
Meillä on maksuttomia sovituksia ja maksullisia. Tarjoamma kaksi ilmaista hääpukujen sovituskertaa sovitusspesialistin kanssa asiakkaillemme. Yhden sovituksen kesto on 1h ja mukaan voit ottaa 1-2 ystävää mukaan. Kolmas sovitus on jo maksullinen 15€/ kerta, tämä summa hyvitetään kuitenkin puvun oston yhteydessä. Toki jos mietit vain yhtä pukua, on meillä varattavissa myös yhden puvun maksuton sovitus 15min.
Varattavissa on myös maksullinen VIP Lounge. Tämä on meidän suosituin sovitusaika, jonka kesto on 1,5h. Saat sinulle ja ystävillesi privaatti sovituksen tarjoiluineen.
Lounge on arkisin 25€ lauantaisin 35€.

Voit hakea tuotteita esimerkiksi nimellä

Shopping Cart