Iltapuku 62722 Red
Tuotetunnus:
379,00 €

Iltapukuja on saatavana useissa eri väreissä! Niinattareen pääset varaamalla ajan ennakkoon numerosta 092419770. By appointments only!

Tilausajat vaihtelevat mallistoittain ja sesongin mukaan. Tilausaika n. 3-4kk muistathan tilata viimeistään 5kk ennen juhlapäivääsi jotta saat juuri haluamasi sävyn ja koon. Jos et kerkiä odottelemaan tilausaikaa niin Niinattaressa on aina paljon pukuja suoraan myös rekistä.

Yhteistyöompelimomme kautta saatte mahdolliset muokkaustyöt. Yleisimpiä toimenpiteitä ovat mm. helmojen lyhennykset, kavennukset, levennykset ja nyörityksen teko. Voit myös teettää haluamanlaiset olkaimet ja hihat tai poistattaa olkaimet ja hihat. Ompelimossa suunnittelette oman ompelijan kanssa juuri sellaisen kokonaisuuden minkälaisen haluat.

Niinattaresta löydät puvut aina sesongin mukaan. Gaalat, karonkka, vanhojentanssit, häät, yritysjuhlat, linnanjuhlat ovat useimpia juhlia mihin myymme paljon pukuja ja merkkaamme aina puvun tiettyyn juhlaan jotta esim. linnanjuhliin saamme kaikille kauniit ja uniikit puvut.

Niinattaresta löytyy myös asusteita koruja, kenkiä ja laukkuja sekä alusvaatteita. Niinattaressa toimii myös kenkienvärjäysstudio ja voit sävyttää kenkäsi ja laukkusi kattavasta 202 eri värisävyn valikoimasta.

Niinattaressa toimii myös miesten pukujen myynti- ja vuokrauspalvelu ajanvarauksella.

Ajanvaraukset ja tiedustelut numerosta 092419770.

www.niinatar.fi