HÄÄPUKU 2674
Tuotetunnus: 2674
1799,00 €

Hääpuku on saatavana yleensä ivoryn lisäksi valkoisena tilauksesta.

Tilausajat vaihtelevat sesongin mukaan 3,5kk -5 kk. Joten muistathan tilata viimeistään 7kk ennen juhlapäivääsi! Jos tarvitset puvun nopeammin niin ei hätää. Niinattaressa on aina yli 1000 pukua ja kaikki puvut ovat aina myynnissä suoraan rekeistä. Niinattaressa ei ole sovituskappaleita puvuista vaan kaikki tuotteemme on aina suoraan ostettavissa.

Ompelija on hyvä varata hyvissä ajoin. Niinattaren yhteistyöompelimona toimii: Fitting Room. Tutustu tarkemmin osiossa ompelimo.

Pukuihimme on mahdollista tehdä paljon muutostöitä ja lisätä/poistaa olkaimia. Teettää nyöritys pukuun.  Muuttaa puvun mallia esimerkiksi kapeammaksi. Lisätä rimallisia olkaimia ja hihat. Ompelutyöt ei kuulu puvun hintaan.

Varaa sovitusaikasi numerosta 092419770.

Niinattaresta saa myös kengät ja laukut sekä muut asusteet. Niinattaressa toimii myös kenkien värjäysstudio jossa voit sävyttää värjättävät kenkäsi ja laukkusi. Sävyjä on yli 200 erilaista.

www.niinatar.fi

Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites - Bets.Zone - UK Gambling Websites Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best casino, poker, sport and bingo bonuses available online.